снимка БОЕЦ, фейсбук БОЕЦ се обърна към Европрокуратурата за натиск от страна

...
снимка БОЕЦ, фейсбук БОЕЦ се обърна към Европрокуратурата за натиск от страна
Коментари Харесай

БОЕЦ даде на Европрокуратурата твърденията за натиск от ГЕРБ срещу безнесмена Илчовски

снимка БОЕЦ, фейсбук

  " БОЕЦ " се обърна към Европрокуратурата за напън от страна на ГЕРБ срещу бизнесмена Светослав Илчовски. Това оповестиха от гражданското придвижване, представени от 

„ Внесохме до Европейската прокуратура, Европейската работа за битка с измамите OLAF и Европейската комисия, както и до българската прокуратура, сигнал за изявлението на 05.05.2021г. на земеделеца Светослав Илчовски пред Парламентарната комисия за проверка на ръководството на ГЕРБ “, оповестяват от БОЕЦ.

По-късно през днешния ден още веднъж пред същата комисия, членовете на БОЕЦ Светослав Илиев и Анна Бекчиева ще показват сигнала на сдружението за „ Къщата в Барселона “ на Бойко Борисов.

Припомняме, че Илчовски съобщи в Комисията за проверка на предходното ръководство, че от партията на Борисов са го притискали да не купува аграрни земи. Заплашван е, че ще му пратят прокурори, твърди той. Днес продължава чуването му в Комисията с ръководител Мая Манолова. А през вчерашния ден Борисов разяснява, че не познавал „ никакъв Илчовски “. „ Не съм чел и не желая и да го знам “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР